Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سران رژیم صهیونیستی که دائما درباره حمله به ایران یاوه گویی می کنند به‌ شدت از عواقب چنین حرکتی بیم و وحشت دارند. روزنامه تایمز اسرائیل نوشت که بر اساس بیانیه امروز (چهارشنبه) نیروهای دفاعی رژیم اشغالگر قدس، رزمایشی شامل «پرواز دوربرد، سوخت‌گیری هوایی و حمله به اهداف دوردست» انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اوایل این ماه، روزنامه تایمز اسرائیل دریافت که این رزمایش به‌عنوان بخشی از تمرین بزرگ ارابه‌های آتش ارتش، یک حمله گسترده به ایران از جمله علیه تاسیسات هسته‌ای این کشور را شبیه‌سازی می‌کند.

ارابه‌های آتش (Chariots of Fire) که تقریبا تمام شاخه‌های ارتش این رژیم را شامل می‌شود، بر آموزش نبرد در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی، از جمله علیه حزب‌الله در لبنان تمرکز کرده است.

با توجه به عدم اطمینان فزاینده در مورد احیای برجام در بحبوحه مذاکرات طولانی‌مدت، در سال گذشته شاهد بودیم که نیروهای دفاعی تلاش‌های خود را برای آماده‌سازی یک تهدید نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای تهران افزایش دادند.

در آغاز سال گذشته، آویو کوهاوی، رئیس ستاد ارتش اعلام کرد که دستور داده است تا طرح‌های حمله جدیدی را علیه ایران طراحی کنند. تا ماه سپتامبر، کوهاوی مدعی شد که ارتش آمادگی‌ها را برای اقدام علیه برنامه هسته‌ای تهران «تسریع زیادی» کرده است.

با این حال، مقامات دفاعی تخمین می‌زنند که اگرچه برخی از جنبه‌های برنامه‌های ضربتی نیروی هوایی که هنوز در مراحل اولیه خود هستند، می‌توانند در مدت زمان کوتاهی آماده شوند، برخی دیگر بیش از یک سال طول می‌کشد تا به‌طور کامل عملی شوند.

علاوه بر یافتن راه‌هایی برای حمله به تأسیسات ایران که در اعماق زمین طراحی شده‌اند و به مهمات و تاکتیک‌های تخصصی نیاز دارند، نیروی هوایی برای انجام چنین حمله‌ای باید با پدافند هوایی پیشرفته‌تر ایران مقابله کند. نیروی هوایی همچنین باید برای انتقام‌جویی مورد انتظار ایران و متحدانش در سراسر منطقه علیه اسرائیل آماده شود.

این مانور همچنین بر آماده‌سازی و پاسخ به چنین حملات تلافی جویانه‌ای متمرکز شده است. طبق اخبار کانال ۱۳، نیروی هوایی آمریکا قرار بود در این رزمایش به‌عنوان نیروی مکمل با هواپیماهای سوخت‌رسان خدمت کند. ارتش رژیم صهیونیستی این گزارش را تایید نکرد و فرماندهی مرکزی آمریکا آن را تکذیب کرد و گفت: «هیچ دخالت مستقیم نظامی آمریکا در آن رزمایش وجود ندارد».

به گزارش مجله اینترنتی The War Zone، سخنگوی پنتاگون همچنین «شرکت مستقیم» وزارت دفاع در این رزمایش ها را تکذیب کرد.

رزمایش ارابه‌های آتش که قرار است تا ۳ ژوئن (۱۳ خرداد) ادامه یابد، بزرگ‌ترین رزمایش ارتش رژیم صهنونیستی در چند دهه اخیر است.

کد خبر 680600 برچسب‌ها ایران و اسرائیل هسته‌ای - برجام اسرائیل رژيم صهيونيستى هسته‌ای - انرژی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و اسرائیل هسته ای برجام اسرائیل رژيم صهيونيستى هسته ای انرژی نیروی هوایی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح

به گزارش خبرآنلاین یک منبع دیپلماتیک فرانسوی در این باره به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که «استفان سژورنه» وزیر خارجه کشورش در جریان دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: حمله به رفح ایده بدی است و هیچ مشکلی را حل و فصل نخواهد کرد.

به نقل از ایسنا سژورنه در دفتر نتانیاهو در قدس اشغالی به وی گفت: انجام این کار (حمله به رفح) ایده بدی است و ابهامات زیادی درباره مسائل بشردوستانه و انسانی در آنجا وجود دارد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه بر قطعی بودن حمله زمینی به رفح تاکید کرد و گفت که چه توافقی حاصل شود و چه توافقی به دست نیاید، ارتش رژیم اشغالگر وارد رفح خواهد شد.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم پیشتر اعلام کرده بود که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901673

دیگر خبرها

  • حمله راکتی مقاومت به «نتساریم»
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • ارتش رژیم صهیونیستی منطقه‌های مختلف نوار غزه را هدف قرار داد
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
  • حملات مقاومت به محل استقرار نظامیان اشغالگر در جنوب غزه
  • خباثت جدید صهیونیست‌ها علیه کودکان غزه/انفجار قوطی‌های شبیه کنسرو
  • روز ۲۰۷ طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزه